Challenge

The new owners wanted to create visual interest on the back wall of the bistro, a former coffee shop located within Donway Place Retirement Residence. They envisioned side-by-side graphic panels as part of the redesign that would be lighted to appear 3D, but not be overpowering.

Solution

We worked with the interior designer on this renovation project. In order to achieve the side-by-side effect and keep the 3 panels as close together as possible, we minimized the bezel on the framing. We used LED backlights for soft, consistent, even lighting – with the added benefit of diffusing a warm, welcoming ambiance throughout the entire room. 

Client

The Donway Bistro, Toronto ON

Want to work with us?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, as soon as possible.

Start typing and press Enter to search